Äntligen är det dags för mig att bli hundägare

Har gått i tankarna på att skaffa hund ganska länge nu men det har inte blivit av att jag har gjort det. Nu har jag dock bestämt mig för att skaffa mig en liten valp och har till och med bestämt mig för vilken ras den ska vara, nämligen tysk spitz. Det måste vara en av de sötaste hundraserna någonsin. De är små och ser ut som valpar nästan hela livet, för att de är så små och fluffiga. Sen ser de alltid glada ut och har alltid mycket energi och är peppa på att göra saker, vara med och lära sig nya saker. Det låter helt enkelt som att tysk spitz är den perfekta hundrasen för mig så är väldigt sugen på att få hjälp av dem.

Tanken är väl att jag ska åka ut till Dilopop Kennel i Örebro och kolla in valparna. Hälsa på de vuxna hundarna också för att se hur de är och att de är stabila i temperamentet. Även om det blir min första hund så har jag faktiskt ganska bra förutsättningar för att lyckas med hundägandet, tror jag i alla fall. Har nämligen alltid haft ett enormt hundintresse och läst på om det mesta som rör hundar. Har även passat många hundar, har kompisar med hundar och när jag var liten så var jag ute och gick med grannarnas hundar. Så hundar har alltid varit en stor del av mitt liv.

Nu är det dags för dem att bli en ännu större del och att bli det genom mitt köp av en liten söt tysk spitz valp från Dilopop Kennel i Örebro.