Ett hunddagis i Vallentuna

God förmiddag, god förmiddag! Jag har spenderat en del tid med att kolla på statistiken och jag har märkt att ni verkligen tycker om mina inlägg där jag rekommenderar företag eller produkter, därför tänkte jag skriva ett sådant inlägg idag. Idag hade jag tänkt skriva om Stay and Play Hundcenter AB, vilket är det hunddagis i Vallentuna när min hund går om dagarna.

Ända sedan jag fick hem min hund för ett år sedan har jag haft ganska mycket problem med att lämna honom ensam. Han har väldigt mycket separationsångest och klarar därför inte pressen med att vara hemma själv för länge. När jag upptäckte det var det bara för mig att försöka hitta en dagslösning för honom under tiden jag är på jobbet. I dagens samhälle finns det många bra lösningar, det var bara för mig att ta reda på vilket alternativ som skulle passa bäst för min hund. Efter mycket eftertanke valde jag att höra av mig till detta hunddagis i Vallentuna, jag hade väldig tur för de hade precis fått en plats ledig som jag kunde få. Efter det var det inskolning som gällde, vilket gick väldigt bra. Hela processen gick väldigt smidigt, min hund verkade verkligen trivas där från första stund. Det gjorde mig både lugn och glad, det kändes som att det här skulle fungera väldigt bra. Sedan dess har allt bara fungerat hur bra som helst, min hund älskar att åka till hunddagiset för att träffa sina kompisar. Jag är väldigt lättad att allt har fungerat så bra som det har gjort, jag älskar allt som det här hunddagiset och dess personal gör för mig och min hund. Därför kan jag avsluta med att rekommendera er att kontakta detta hunddagis i Vallentuna om ni vill ha en bra dagslösning för er hund.